Mensen

Arnout Egberts, de initiatiefnemer, liep al een tijdje rond met het idee om contracten online aan te gaan bieden. Diverse juristen hebben bijgedragen aan de verdere uitwerking van het idee en het opstellen en verder up-to-date houden van de contracten.

Belangrijke criteria voor Arnout bij het opzetten van iContract zijn geweest:

  1. Onafhankelijkheid. iContract is niet verbonden aan een advocaatkantoor of een notariskantoor. iContract biedt contracten aan. Dit betekent dat zoveel mogelijk informatie op de website wordt gegeven over het gebruik van de contracten en de juridische gevolgen van een bepaald contract.
  2.  Voor andere  juridische dienstverlening dient u via info@icontract.nl contact met ons op te nemen.
  3. Snel en simpel. Het selecteren en invullen van contracten is zodanig opgezet dat iedereen binnen korte tijd met het systeem kan werken. Bovendien is hiervoor een gedetailleerde PDF gebruikershandleiding beschikbaar, klik hier
  4. Een scherpe en heldere prijs. De prijs van een contract is laag gehouden. Bij het aanschaffen van meerdere contracten wordt deze prijs nog lager. De gebruiker is niet gebonden aan een abonnement.
  5. Up-to-date zijn en blijven. Indien contracten aangepast moeten worden aan veranderde wetgeving kan dit direct plaatsvinden. Ook het toevoegen van nieuwe contracten zal continu plaatsvinden.

Mocht u vragen hebben over deze website of de contracten dan staat het team van iContract klaar om deze te beantwoorden.