Rondleiding

Maak eenvoudig de meest complexe contracten online met iContract..

 

Contracten met duidelijke invulvelden

U kunt de contracten op onze website invullen door middel van invulvelden.
Eerst selecteert u dan een klant of maakt u een nieuwe klant aan. Vervolgens kiest u een contract en vult u de velden in. Hierna kunt u direct door middel van een  preview zien hoe het contract eruit komt te zien. U kunt controleren of alle invoer correct ingevuld is, waarna u het contract definitief maakt.

Lees meer

 

Meer gebruikers per account

In uw organisatie kunnen meerdere personen contracten maken. Het beheersysteem van iContract geeft uw organisatie de mogelijkheid om deze personen gebruik te laten maken van iContract. U kunt verschillende gebruikers eenvoudig en snel toevoegen dan wel uitschrijven met dit systeem.

Lees meer

Groeiend aantal contracten

Regelmatig zullen er nieuwe contracten op de website geplaatst worden. Wanneer u een bepaald standaardcontract gebruikt en dit door middel van iContract wilt gaan gebruiken, kunt u dit aan ons doorgeven. Wij zullen dan bij voldoende vraag het contract in ons systeem opnemen.

Lees meer

 

Veilig betalen en opslaan van contracten

Het betalen van de contracten bij iContract vindt plaats via een beveiligde verbinding met iDEAL.
Als u een contract in ons systeem maakt zal dat bestand opgeslagen worden op de servers van Amazon, een groot en goed beveiligd hostingbedrijf.

Lees meer

 

Eenvoudig opslaan, printen en bewaren van contracten

Alle contracten die u maakt worden automatisch opgeslagen als een PDF-bestand. U kunt daarna dit bestand openen en printen of aan een e-mail toevoegen en versturen. Het PDF-bestand blijft in het systeem staan. Mocht u het contract op een ander moment weer nodig hebben, dan kunt u het bestand opnieuw openen  en  uitprinten of versturen.

Lees meer

Goede contracten zonder een jurist

De contracten die iContract aanbiedt zijn standaardcontracten zoals deze door juristen dagelijks worden gebruikt. Door gebruik te maken van duidelijke  invulvelden en een goede toelichting op de contracten zorgt iContract ervoor dat uw organisatie voor een scherpe prijs een goed contract kan maken.